adidas superstar zwart goud herenHet is moeilijk om het belang van de adidas superstar zwart goud heren te overwegen tot streetwear cultuur en uiteraard uiteraard hiphop. Als Angelo Anastasio, adidas marketing directeur tussen 1984 en 1991 beweringen in de "Just for Kicks" sneakers doc, in de vroege jaren '80, was de superster dood. Maar Run DMC bracht die schoen éénmalig terug ".

adidas superstar wit goud dames Het is moeilijk om zich nu voor te stellen, maar die blik, en die opzettelijke verwijzing gemaakt door Jam Master Jay, D.M.C. En Rev. Run naar mensen die tijd aanbieden, veroorzaakten een kleine storm in de VS, niet in de laatste plaats binnen bepaalde delen van de zwarte gemeenschap. Het resulteerde in Dr. Gerald Deas, een oudere man, ook van Hollis, om in 1985 de anti-sneaker "positieve" rapbaan "Felon Sneakers" te penpen, met twee andere onder de naam Creative Funk. Run DMC reageerde in stijl en lanceerde hun beroemde liefdesliedje in de sneaker, "My Adidas", in 1986. Niet lang daarna ondertekende Adidas en Run DMC de eerste deal tussen hiphop artiesten en een groot bedrijf, met een Run DMC- Onderschreven lijn van adidasdragers die niet na het volgende volgen.

Alle laatste adidas superstar heren wit blauw modellen zijn op La Redoute voor de beste prijs. Het authentieke Superstar basketbal van Adidas heeft sinds 1969 de trends overgenomen en is nu onderdeel van de modecultuur. Aan het begin gedragen door een groot deel van de NBA-spelers of b-boys, wordt de Adidas Superstar vandaag gevonden onder de voeten van stadsbewoners. Met zijn shelltoe, de rubberen tip, beschermt het paar sneakers de tenen, maar ook de Achillespees door de stijgende tong. Met drie strepen in het beeld van Adidas en een hele leren bovenkant, draagt ​​het een verleidelijk origineel ontwerp, dat doet denken aan de stedelijke culturen van de jaren 70. De revolutionaire stijl dankzij versterkte naden wordt bevorderd door zijn amnesie, zoals Pharrell Williams, Nigo en David Beckham. De variaties van de Superstar zijn legio en elk model heeft een eigen karakteristiek spel op thema's, kleuren en vormen. Voor zijn 45ste verjaardag heeft Adidas een model in Frankrijk uitgegeven, gekenmerkt door het Adidas goudlogo.

Adidas volgt zijn star-studded spot voor de adidas superstar dames wit zilver-lijn, die uitdagen wat het betekent om een ​​superster te zijn, met een korte film die de volgende golf scheppers voor de wereld presenteert. De laatste inspanning voor herfst en winter spreekt tot het jongere doel van het merk Publiek dichterbij dan de lente en zomer werk, aldus Alegra O'Hare, wereldwijde directeur-merk communicatie voor Adidas Originals.

http://www.snstuff.net/

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Video

By salomeclaire
Added Aug 4 '17

Other user videos

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Tags